SIERADEN

In Nederland (en de rest van Europa) mogen piercers voor een nieuwe piercing alleen sieraden gebruiken van hypoallergene materialen, en met minder dan 0,05% nikkel. Dat is de reden dat een piercer in Nederland altijd moet werken met sieraden van titanium of  bioplast. Titanium is namelijk hypoallergeen en bevat totaal geen nikkel. “Hypoallergeen” betekent dat het geen allergische reactie teweeg kan brengen.

In het winkelgedeelte hebben we een zeer uitgebreide collectie piercingsieraden.

Behalve de materialen titaniumchirurgisch staalpyrexacrylbioplast, silicone, goud en zilver hebben we ook natuurlijke materialen die heel mooi bewerkt zijn tot sieraden. Zoals: amber, jade, verschillende soorten tropisch hout, cocos, schelp en buffelhoorn en bot. De collectie piercingsieraden wordt maandelijks vernieuwd en aangevuld.

Piercing worden gezet met verschillende soorten sieraden, deze hebben  specifieke benamingen. De meest voorkomende zullen we hieronder toelichten.

Privacy instellingen
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken content en scripts van derde partijen die mogelijk tracking technologieën gebruiken. Je leest hier meer over in onze Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google