Oorlel

De oorlel is in onze maatschappij een van de meest geaccepteerde piercings. Vaak worden er al gaatjes in oren geprikt als kinderen nog heel erg klein zijn. Wij piercen of schieten geen oorbelletjes bij baby’s, wel als de kinderen wat ouder zijn en het zelf willen. En vanzelfsprekend in aanwezigheid van één of beide ouders. In de oorlel kunnen verschillende soorten sieraden geplaatst worden. Vaak wordt de oorlel geschoten en daarin hebben we verschillende soorten studs, met of zonder steentje, van titanium en 18 karaats goud. Het is niet bij iedereen mogelijk om te schieten, dit is afhankelijk van de anatomie. De oorlel kan in dat geval wel gepiercet worden.  

Een oorlel piercing kan met een 1,2 mm, 1,6 mm en zelfs met een 4,0 mm naald. Bij 1,2 mm of 1,6 mm kan gekozen worden voor een ringetje. Bij het laten piercen met een 4,0 mm naald plaatsen we meteen een titanium tunnel. Dit wordt vooral gedaan als men wil gaan stretchen en de fase van hele kleine tunnels of ringetjes wil overslaan.

Genezing:  4 tot 8 weken.

De verzorging van een oorlel vind je hier

Privacy instellingen
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken content en scripts van derde partijen die mogelijk tracking technologieën gebruiken. Je leest hier meer over in onze Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google