verticale clithood

De verticale clithoodpiercing wordt verticaal door het clitoriskapje gezet. Het bovenste balletje rust hierbij op het gedeelte waar de buitenste schaamlippen samenkomen; het onderste balletje rust hierbij op de clitoris zelf. Doordat de verticale clithoodpiercing evenwijdig aan de lichaamsbouw loopt, vindt er over het algemeen weinig frictie van het sieraad plaats tijdens het bewegen. Mede hierdoor is de verticale clithoodpiercing een erg makkelijk genezende piercing. Afhankelijk van de lichaamsbouw en het type sieraad kan de verticale clithoodpiercing voor een intensere stimulatie zorgen. Dit kan echter per persoon sterk verschillen.

Sieraad
Meestal wordt er gekozen voor een barbell met een minimale dikte van 1,6 mm. De barbell kan hierbij zowel recht als licht gebogen zijn. In sommige gevallen is het ook mogelijk om direct te kiezen voor een ringetje.

Genezing
4-8 weken.

Privacy instellingen
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken content en scripts van derde partijen die mogelijk tracking technologieën gebruiken. Je leest hier meer over in onze Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google