Afspraak maken

AFSPRAAK

Afspraak maken

In het onderstaande afsprakensysteem kun je je afspraak online vastzetten. De beschreven prijzen zijn het starttarief, voor de uitgebreide prijslijst klik hier.
Voor het laseren van tattoos vragen we je telefonisch een afspraak in te boeken via 0104049700

LET OP! Vanwege de coronacrisis moeten we wat extra maatregelen nemen:
– Wil je door onze piercers geholpen worden? Dan vragen we je een mondkapje te dragen. Als je zelf geen mondkapje hebt kun je er in de shop eentje kopen voor €3,-. Onze piercers dragen natuurlijk buiten de gebruikelijke bescherming ook een mondkapje.

– Voor je gepiercet mag worden moet je altijd een toestemmingsformulier invullen. Om contact zoveel mogelijk te voorkomen vragen we je dit formulier thuis uit te printen en in te vullen via deze link. Heb je thuis geen printer, neem dan je eigen pen mee.

– We werken momenteel alleen op afspraak.
– We vragen je om alleen naar je afspraak te komen, en thuis te blijven bij enige ziekteverschijnselen. Als je iemand meeneemt wordt deze persoon verzocht buiten te wachten. Er mogen dus geen extra personen mee naar de werkplekken.
– Wil je advies over je genezende piercings? Neem dan eerst contact op via social media of email. Wij kunnen je dan eerst online adviseren. Mocht het nodig zijn vragen we je alsnog een afspraak in te boeken.
– Voor advies over piercings die niet bij ons gezet zijn, of het inzetten van eigen sieraden vragen we een vergoeding van €3,-.
– Wil je meerdere piercings laten zetten, of bijvoorbeeld ook een piercing laten wisselen? Maak dan twee aansluitende afspraken. Zo kunnen we voor iedereen de nodige tijd nemen.

 

Afspraak maken

Piercing laten zetten? Maak een afspraak, voorkom onnodig wachten. (Je bent vast al zenuwachtig genoeg!)

Wij vinden het belangrijk dat jij een fijne ervaring hebt en wij de beste service kunnen leveren. Bij Queen of Rings kan je terecht voor vakkundig gezette piercings en tattoos, maar ook het wisselen van je sieraden. Bij ons gekochte sieraden zetten we altijd gratis in en voor zelf meegenomen sieraden rekenen we het kleine bedrag van €3. Om dit zorgvuldig te kunnen doen, zullen we altijd de tijd voor je nemen. Het is daarom ten zeerste aan te raden om een afspraak te maken voor het zetten van een piercing, het stretchen van je oren of het wisselen van sieraden, zodat je geen last hebt van een lange wachttijd.

Intiem piercings worden uitsluitend op afspraak gezet.

Privacy instellingen
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken content en scripts van derde partijen die mogelijk tracking technologieën gebruiken. Je leest hier meer over in onze Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google